Eva Longoria va produce un reality show destinat întâlnirilor romantice

Actriţa americană Eva Longoria va produce un reality show destinat întâlnirilor romantice între persoane celibatare, ce va fi coordonat de peţitori profesionişti.

238 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria va produce un reality show destinat întâlnirilor romantice

Eva Longoria (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Actriţa americană, devenită celebră graţie rolului din serialul "Neveste disperate", este la rândul ei celibatară, după ce s-a despărţit, la începutul lunii martie, de fostul ei iubit Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz, după o relaţie care a durat aproximativ un an. Titlul provizoriu al noului reality show este "All About Love", informează contactmusic.com.

Printre experţii care vor coordona noul program TV se numără Amber Kelleher - directoarea companiei Kelleher International, specializată în organizarea de întâlniri romantice - şi Steve Ward, care a apărut în reality show-ul "Tough Love" difuzat de postul VH1, în care el şi mama lui JoAnn le trimiteau pe concurente - femei care nu reuşeau să îşi găsească un partener de viaţă - într-o tabără militară.

Potrivit New York Post, noul serial, realizat de compania de producţie a actriţei Eva Longoria, UnbeliEVAble Entertainment, va intra în producţie luna viitoare, iar postul de televiziune NBC a achiziţionat deja drepturile de difuzare a primului sezon.

Eva Longoria, în vârstă de 37 de ani, care a trecut printr-o perioadă destul de turbulentă în viaţa privată, după ce s-a despărţit, în noiembrie 2010, de soţul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, din cauza infidelităţii dovedite a acestuia, după o căsnicie care a durat trei ani şi jumătate, spune că nu a renunţat la speranţa unei noi iubiri.

"În fiecare zi încerc să fiu fericită. Consider că fiecare zi reprezintă o nouă victorie. Adevărul este că ar trebui să fiu furioasă, supărată şi deziluzionată în ceea ce priveşte relaţiile de cuplu. Însă nu sunt", a spus actriţa americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici