Eva Mendes: Mariajul nu este necesar. Ideea de căsătorie mi se pare plictisitoare

Eva Mendes consideră că mariajul nu este pe atât de "necesar" pe cât pretinde societatea şi numeşte instituţia căsătoriei o "tradiţie foarte veche".

237 afișări
Imaginea articolului Eva Mendes: Mariajul nu este necesar. Ideea de căsătorie mi se pare plictisitoare

Eva Mendes: Mariajul nu este necesar. Ideea de căsătorie mi se pare plictisitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi actriţa şi modelul american de origine cubaneză în vârstă de 37 de ani are o relaţie cu regizorul peruan George Augusto de aproape 10 ani, ea nu a simţit niciodată nevoia să se căsătorească şi consideră că oamenii iau parte la această "foarte veche tradiţie" pentru că se aşteaptă de la ei să facă acest lucru, potrivit potrivit femalefirst.co.uk.

"Pur şi simplu nu cred că mariajul este necesar, nu pe atât de necesar pe cât pretinde societatea", a spus Mendes.

"Şi nu am un punct de vedere negativ asupra ei (căsătoriei, n.r.). Doar cred că este o tradiţie foarte veche şi dacă ne uităm în urmă la ce simbolizează căsătoria... nu are nimic de-a face cu motivele pentru care ne căsătorim astăzi", a adăugat ea.

Eva Mendes a mai vorbit despre indiferenţa ei în ceea ce priveşte căsătoria, pe care a numit-o "plictisitoare", dezvăluind şi că nu resimte nicio presiune să devină mamă. "Nu ştiu dacă vreau copii, dar ideea de căsătorie mi se pare foarte plictisitoare, să fiu sinceră", a spus ea.

Pe de altă parte, actriţa a insistat că este o romantică şi îi face plăcere să meargă la nunţile prietenelor ei, însă refuzul ei de a se căsători o distrează, făcând-o să se simtă rebelă.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescută în credinţa romano-catolică şi chiar dorea să devină călugăriţă. A urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici