Eva Mendes şi Naomi Watts, noile ambasadoare ale brandului Pantene

Actriţele Eva Mendes şi Naomi Watts au fost desemnate noile ambasadoare ale brandului Pantene şi vor fi prezente, începând din luna iulie, în toate campaniile de promovare a produselor cosmetice lansate de această companie.

186 afișări
Imaginea articolului Eva Mendes şi Naomi Watts, noile ambasadoare ale brandului Pantene

Eva Mendes şi Naomi Watts, noile ambasadoare ale brandului Pantene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eva Mendes va promova produsele Pantene din gama Breakage to Strength, iar Naomi Watts va promova produsele cosmetice din gama Flat to Volume, informează femalefirst.co.uk.

Ambele actriţe vor apărea în toate declinările campaniei integrate de marketing, inclusiv în spoturi TV, execuţii print, afişaje indoor, iMedia şi campanii de relaţii publice.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescută în credinţa romano-catolică şi chiar dorea să devină călugăriţă. A urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici