Evoluţii surpriză la "Dansez pentru tine", în ediţia de Paşte - VIDEO

Ringul emisiunii a găzduit, duminică seară, dansuri spectaculoare şi pline de imprevizibil, toate în scopuri nobile.

142 afișări
Imaginea articolului Evoluţii surpriză la "Dansez pentru tine", în ediţia de Paşte - VIDEO

Evoluţii surpriză la "Dansez pentru tine", în ediţia de Paşte - VIDEO

Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, au apărut în faţa telespectatorilor Pro TV într-o postură inedită, aceea de dansatori de hip-hop, Adriela Morar a dansat alături de tatăl ei, care a fost ajutat în urma emisiunii "Dansez pentru tine" să audă pentru prima dată, Marius Urzică şi iubita sa au lăsat pe toată lumea cu răsuflarea tăiată timp de câteva minute, cu un dans plin de acrobaţii, iar Cătălin Moroşanu a fascinat publicul cu un disco sexy alături de Delia Matache.

Baletul emisiunii a cucerit cu câteva coregrafii pline de complexitate, unele dintre ele cu elemente dificile şi spectaculoase de folclor coordonate cu migală şi pricepere de specialistul Marin Barbu.

Pe aceeaşi scenă s-au întâlnit trupe de dans diferite, dar pe care le leagă pasiunea pentru spectacol, artă şi dans. Trupa de dans irlandez, cea de dans ţigănesc şi cea de dans popular au adus în ringul de la "Dansez pentru tine" momente pline de complexitate şi farmec.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici