Ewan McGregor a şocat publicul unei emisiuni de televiziune. Actorul a sărit cu motocicleta peste Steve Coogan şi Gary Barlow

Actorul scoţian Ewan McGregor i-a şocat pe telespectatorii britanici, sâmbătă seară, după ce a sărit cu motocicleta peste actorul Steve Coogan şi cântăreţul Gary Barlow, în timpul unei emisiuni de televiziune.

451 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor a şocat publicul unei emisiuni de televiziune. Actorul a sărit cu motocicleta peste Steve Coogan şi Gary Barlow

Ewan McGregor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ewan McGregor, renumit pentru pasiunea sa pentru motociclete, a vrut să îşi facă o intrare spectaculoasă pe platoul de unde era difuzată această emisiune TV, în care urma să fie intervievat de Jonathan Ross, informează contactmusic.com.

Ceilalţi trei invitaţi ai emisiunii - actorul Steve Coogan, cântăreţul Gary Barlow şi starleta Tulisa Contostavlos - au fost rugaţi să se lungească pe podeaua studioului, unul lângă celălalt, în timp ce actorul scoţian urca pe o motocicletă.

După câteva secunde, McGregor a accelerat, a urcat pe o rampă şi a sărit cu motocicleta peste cei trei invitaţi.

În timpul interviului care a urmat, starul scoţian l-a întrebat pe Jonathan Ross dacă a sărutat vreodată un bărbat, iar apoi s-a sărutat cu acesta.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney. A fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de Film Europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici