Ewan McGregor şi-a cumpărat o motocicletă cu ataş, pentru a călători alături de câinele său

Ewan McGregor şi-a cumpărat o motocicletă cu ataş, pentru ca Sid, câinele său, să îl însoţească în timpul plimbărilor cu motocicleta pe care actorul scoţian le face în timpul sezonului estival.

250 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor şi-a cumpărat o motocicletă cu ataş, pentru a călători alături de câinele său

Ewan McGregor şi-a cumpărat o motocicletă cu ataş, pentru a călători alături de câinele său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din filmul "Trainspotting", un mare fan al motocicletelor, şi-a cumpărat recent o motocicletă vintage, echipată cu ataş, centură de siguranţă şi ochelari speciali pentru Sid, câinele său pe care l-a adoptat dintr-un adăpost pentru animale, informează contactmusic.com.

Actorul scoţian, care a participat la două ediţii ale unui reality show în timpul cărora a efectuat două lungi călătorii pe motocicletă, a declarat: "Chiar nu voiam să îl iau peste tot cu mine într-o geantă, atunci când sunt pe motocicletă. Aşadar, am cumpărat o motocicletă cu ataş, pentru ca el să poată să se plimbe alături de mine".

"La început, l-am făcut să se obişnuiască cu ataşul. Nu l-am aruncat acolo şi am demarat. Am făcut totul progresiv. Iar acum, lui îi place foarte mult! Pentru un câine, e minunat să aibă capul scos afară pe geam, atunci când se află în maşină, pentru a adulmeca mirosurile de afară. Iar acum, ataşul acelei motociclete reprezintă pentru el o experienţă la fel de minunată ca şi cum ar avea capul scos pe fereastră", a declarat Ewan McGregor.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici