Ewan McGregor va juca în cel mai nou film al lui Terry Gilliam, "Don Quijote"

Actorul Ewan McGregor va juca rolul duşmanului lui Don Quijote într-un film inspirat din opera lui Miguel de Cervantes, regizat de Terry Gilliam, informează imdb.com

16 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor va juca în cel mai nou film al lui Terry Gilliam, "Don Quijote"

Ewan McGregor (Foto) va juca în cel mai nou film al lui Terry Gilliam, "Don Quijote" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru rolul principal din acest film a fost vehiculat şi numele lui Johnny Depp. De altfel, Gilliam l-a distribuit, anterior, pe Depp în proiectul "The Man Who Killed Don Quijote", la care a lucrat în urmă cu zece ani.

O serie de dezastre financiare l-au împiedicat pe Terry Gilliam să ducă la bun sfârşit proiectul, iar Johnny Depp, implicat deja în seria "Piraţii din Caraibe", a declarat că programul său nu îi permite să mai colaboreze cu regizorul.

Ewan McGregor va juca rolul duşmanului lui Don Quijote (Robert Duvall). "Ewan are foarte multe nuanţe şi este cazul să înceapă să le folosească", a spus Gilliam, adăugând: "Are un simţ al umorului minunat şi este un actor extraordinar. Are un farmec tineresc şi poate fi fermecător - atunci când zâmbeşte, toţi se topesc. Este ca o bombă atomică".

McGregor nu este singurul actor care este a doua alegere a lui Gilliam. Iniţial Jean Rochefort trebuia să joace rolul lui Don Quijote.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a jucat recent în thrillerul erotic "Deception", în care interpretează rolul unui contabil care devine suspectul principal în cazul dispariţiei unei femei. Totodată, el poate fi văzut pe marile ecrane în filmul "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici