Ewan McGregor va renunţa la rolurile care implică nuditate

Actorul Ewan McGregor a anunţat că nu se va mai dezbrăca în filme, deoarece nu doreşte ca partenerele sale din acele pelicule să creadă că el "profită de situaţie", informează femalefirst.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Ewan McGregor va renunţa la rolurile care implică nuditate

Ewan McGregor a anunţat că va renunţa la rolurile care implică nuditate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul scoţian, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 31 martie, consideră că la Hollywood există foarte multe actriţe mult mai tinere în comparaţie cu el, iar el doreşte să evite experienţele stânjenitoare.

"Îmbătrânesc, iar actriţele rămân la fel de tinere. Nu vreau să devin un fel de Clint Eastwood, ale cărui partenere de film păreau cu 50 de ani mai tinere decât el. Nu vrei ca partenera ta din film să ajungă să creadă că vrei să profiţi de situaţie", a declarat Ewan McGregor.

"Oricum, scenele de sex te expun teribil de mult şi rareori îl ajută pe spectator să afle mai multe despre acel personaj", a adăugat actorul scoţian.

Cu toate acestea, Ewan MgGregor a declarat că nu regretă deloc faptul că s-a dezbrăcat în câteva dintre filmele sale din trecut. "Aşa e viaţa. Suntem cu toţii goi la sfârşitul zilei şi suntem, uneori, goi chiar în mijlocul zilei - dacă avem noroc", a glumit actorul.

"Ar putea părea că sunt obsedat de sex, dar în realitate sunt contrariul acestui lucru", a adăugat McGregor.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roma Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici