EXECUTAT după ce a violat 25 de adolescente. Planul CUMPLIT pus la cale de un magnat chinez alături de complicii săi

Un afacerist de succes din China a fost executat, în urma condamnării de viol în cazul a 25 de eleve minore, potrivit documentelor de tribunal, transmite dailymail.com.

17830 afișări
Imaginea articolului EXECUTAT după ce a violat 25 de adolescente. Planul CUMPLIT pus la cale de un magnat chinez alături de complicii săi

Un director al unei companii de făină, EXECUTAT după ce ar fi violat 25 de adolescente

Bărbatul, numit Zhao Zhiyong, a fost acuzat că ar fi violat minorele de numai puţin de 32 de ori, în decurs de un an şi jumătate. Acesta a primit pedeapsa cu moartea în octombrie 2018, iar la data de 4 iunie 2019 a fost executat, informează tribunalul din provincia chineză Henan.

Prin intermediul unui comunicat publicat online, reprezentanţii tribunalului au spus că Zhao a avut un complice, numit Li Na, care ar fi fost responsabil cu alegerea victimelor.

Între lunile mai 2015 şi ianuarie 2017, Li a adus minore la hoteluri sau la reşedinţa lui Zhao, pentru ca acesta să întreţină relaţii sexuale cu forţa. Zhao, în vârstă de 49 de ani, i-ar fi ordonat lui Li să caute „eleve tinere” de la şcoli primare.

Li, împreună cu alţi opt complici, a forţat victimele să întreţină relaţii sexuale cu Zhao, acestea fiind bătute şi intimidate. În plus, Li ar fi fotografiat minorele în ipostaze intime pentru a le şantaja, relatează dailymail.com.

Judecătorii au declarat că execuţia a venit la ordinul Curţii Supreme.

Bărbatul ar fi fost un afacerist de succes şi proprietarul unei fabrici de făină. De asemenea, era vicepreşedintele Camerei de Comerţ din Kaifeng, potrivit unui cotidian chinez, The Paper, care citează un document de la tribunal.

În plus, afaceristul era şi unul dintre reprezentanţii Congresului Poporului din Kaifeng.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici