"Exorcizarea Oanei Zăvoranu": Pictorial scandalos în Playboy

Oana Zăvoranu posedată de diavol, înconjurată de cruci în ipostaze nud, este povestea din spatele pictorialului Playboy din numărul de mai. Tocmai această abordare, inspirată dintr-unul dintre filmele preferate ale vedetei - "Exorcistul" - a convins-o pe aceasta să apară în revista pentru bărbaţi, informează Gândul.

5194 afișări
Imaginea articolului "Exorcizarea Oanei Zăvoranu": Pictorial scandalos în Playboy

"Exorcizarea Oanei Zăvoranu": Pictorial scandalos în Playboy (Imagine: Gândul)

"A fost o experienţă foarte plăcută. S-a pornit de la filmul Exorcistul. Acesta a fost şi motivul pentru care am acceptat să fac acest pictorial, pentru conceptul de la care a pornit - nu va fi doar despre nuditate. Este vorba de un concept, de o poveste, nu doar despre o femeie goală", a declarat Oana Zăvoranu pentru Gândul. Actriţa a povestit cum au abordat-o cei de la Playboy şi ce a împins-o să accepte apariţia în pictorial.

Actriţa este convinsă că fotografiile în care apare se deosebesc mult de un pictorial obişnuit

"Nu am dorit să fac ceva banal. Asta nu aş putea face niciodată. Toate pictorialele pe care le-am făcut pentru diverse reviste glossy au fost memorabile şi aşa va fi şi cel din Playboy. N-am vrut ca omul să spună: s-a dezbrăcat şi Oana Zăvoranu... Nu acesta este gândul pe care o să-l aibă când va vedea pictorialul".

Vezi mai multe imagini de la "Exorcizarea Oanei" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici