Expatriate, în deschiderea concertului Placebo de la Bucureşti (Video)

Formaţia Expatriate va susţine un recital în deschiderea concertului de la Bucureşti al trupei Placebo, care va avea loc pe 21 iunie, la Romexpo, informează organizatorii evenimentului, One Event.

34 afișări
Imaginea articolului Expatriate, în deschiderea concertului Placebo de la Bucureşti (Video)

Expatriate, în deschiderea concertului Placebo de la Bucureşti

Cei de la Expatriate vin din Australia, ţara în care au cunoscut succesul încă de la debut, odată cu lansarea albumului "In the Midst of This".

Materialul discografic a fost bine primit de critica de specialitate, trupa fiind nominalizată la categoriile "Best New Band" şi "Best New Album" la premiile ARIA (echivalentul australian al Brit Awards).

Comparaţiile cu trupe ca INXS, The Killers sau Interpol, turneele alături de Silverchair şi Wolfmother, precum şi prezenţa pe scena celui mai mare festival din Australia, Big Day Out, au atras atenţia caselor de discuri europene, membrii trupei mutându-se, în toamna anului trecut, la Berlin, de unde îşi pregătesc terenul pentru "cucerirea" Europei.

Primul contact cu publicul european l-au avut în turneul susţinut în cluburi alături de dEUS, iar în această vară sunt programate apariţii la festivaluri importante, precum Rock Am Ring/ Rock Im Park, Novarock şi Rock Werchter.

Biletele pentru concertul Placebo se pot cumpăra la preţurile de 175 de lei (Zona A - în faţa scenei), respectiv 100 de lei (Zona B). Acestea se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăriile Cărtureşti, cluburile Control, Fabrica şi Fire, precum şi online, pe myticket.ro.

Citeşte şi:

Placebo revine la Bucureşti

Peste 2000 de bilete vândute la concertul Placebo

Noul album Placebo se va numi "Battle For The Sun"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici