Experiment INEDIT: Cum reacţionează femeile la replicile lui James Bond - VIDEO

Personajul James Bond este cunoscut de întreaga lume nu doar pentu atuu-rile sale de agent sub acoperire, dar şi pentru şarmul său unic prin care cucereşte femeile.

843 afișări
Imaginea articolului Experiment INEDIT: Cum reacţionează femeile la replicile lui James Bond - VIDEO

Experiment inedit: Cum reactionează femeile la replicile lui James Bond

Vloggeriţa Hayley Quinn a decis să îşi trimită chipeşul prieten, Olly, pe Strada Oxford din Londra, îmbrăcat într-un smoching elegant pentru a face un experiment social: funcţionează sau nu în viaţa reală replicile şi atitudinea lui James Bond?

Potrivit cotidianului Daily Mail, Olly s-a apropiat de femei, alese în mod aleatoriu, pentru a intra în conversaţie cu ele şi a încerca să le cucerească. 

Iniţiatoarea experimentului, Hayley, o vlogăriţă de pe YouTube, cu mai mult de 50.000 de abonaţi, a ţinut neapărat ca Olly să încerce replici ale lui James Bond din film. 

Dacă până în prezent, personajul fictiv James Bond a cunoscut îndeaproape, de-a lungul serie de filme, peste 50 de femei, Olly nu s-a descurcat atât de bine.

Printre replicile pe care Olly le-a încercat s-au numărat: "Scuză-mă, ţi se pare că mi se potriveşte gulerul cu manşetele?" sau " Scuza-mă, te superi dacă te rog să mă înveţi câteva cuvinte într-o limbă străină?" .

O altă replică a fost chiar din filmul "Casino Royale", din 2006, în care joacă actorul Daniel Craig. Olly a oprit o femeie pe stradă şi i-a spus: "Scuzaţi-mă, pot să te întreb ceva? Eşti într-o relaţie?". Când femeia a răspuns afirmativ, el i-a spus: "Ei bine, nu eşti genul meu oricum". Mai degrabă decât să fie sedusă, femeia pur şi simplu a plecat mirându-se de atitudinea cu care a fost abordată în mijlocul străzii.

Întregul experiment, precum şi toate replicile din film pe care Olly le-a spus doamnelor pot fi vizionate în video-ul de mai jos.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici