Experimentul mai puţin obişnuit prin care a trecut o femeie, recent divorţată: M-am simţit plină de viaţă şi mi-a plăcut mult

După ce a divorţat, o femeie mărturiseşte că avea un singur lucru în minte: să facă sex. Nadia Bokody a declarat că ultimele 12 luni din mariajul de şapte ani prin care a trecut au fost lipsite complet de pasiune.

17441 afișări
Imaginea articolului Experimentul mai puţin obişnuit prin care a trecut o femeie, recent divorţată: M-am simţit plină de viaţă şi mi-a plăcut mult

Experimentul mai puţin obişnuit După divorţ, o femeie s-a culcat cu şapte bărbaţi diferiţi, în şapte zile consecutive. Ce s-a întâmplat cu ea după experiment

După ce a fost din nou singură, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri şi a plecat la „vânătoare”. A reuşit performanţa să facă sex cu şapte bărbaţi diferiţi, în şapte zile consecutive, transmite SheSaid.com.

Nadia, care trăieşte în Australia, a declarat că după acest experiment s-a simţit „extenuată”. Apoi a început să plângă. Nu era vorba despre sex, ci despre senzaţia de eliberare pe care a simţit-o.

„M-am simţit în viaţă, m-am simţit eu şi mi-a plăcut mult”, a declarat ea.

Femeia a adăugat că după acest experiment s-a regăsit pe ea, cea de dinainte de a fi iubită, soţie sau partenera de sex a cuiva.

Nadia Bokody a declarat că în trecut a fost dependentă de sex şi că a avut, la un moment dat, relaţii în acelaşi timp cu şase bărbaţi, dintre care unul căsătorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici