Extratereştrii sunt printre noi! Aşa cred 20% dintre locuitorii Terrei

Extratereştrii există şi se află deja printre noi, deghizaţi în pământeni - aceasta este părerea a 20% din totalul participanţilor la un sondaj efectuat pe scară globală.

89 afișări
Imaginea articolului Extratereştrii sunt printre noi! Aşa cred 20% dintre locuitorii Terrei

Extrateriştrii sunt printre noi! Aşa cred 20% dintre locuitorii Terrei (Imagine: descopera.ro)

Sondajul efectuat de Reuters şi Ipsos pe un eşantion de 23.000 de adulţi din 22 de ţări a relevat faptul că peste 40% din respondenţii din India şi China consideră că extratereştrii se află deja printre noi, trăind deghizaţi în pământeni. În schimb, ţările în care această idee are cei mai puţini adepţi sunt Belgia, Suedia şi Olanda - câte 8 procente fiecare.

Majoritatea celor chestionaţi (80%) nu cred că extratereştrii trăiesc printre pământeni.

Mai mulţi bărbaţi decât femei - 22% comparativ cu 17% - cred că extratereştrii trăiesc deja pe Terra.

Cei mai mulţi dintre cei care cred în această teorie au mai puţin de 35 de ani şi provin din toate categoriile sociale. Dintre respondenţii care nu împărtăşesc această credinţă, cei mai mulţi au fost femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici