Faimosul posterior al Pippei Middleton e fals? - VIDEO, FOTO

Documentarul "Nebuni după Pippa", care vorbeşte despre viaţa surorii lui Kate Middleton, a stârnit controverse atunci când s-a pus întrebarea dacă posteriorul pe care Pippa l-a afişat în ziua nunţii regale este real.

7549 afișări
Imaginea articolului Faimosul posterior al Pippei Middleton e fals? - VIDEO, FOTO

Faimosul posterior al Pippei Middleton e fals? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Afirmaţiile din documentar au fost comentate în cadrul emisiunii "Showbiz Tonight" de la CNN.

Un expert intervievat în cadrul documentarului a afirmat că posteriorul Pippei este complet natural, dar este posibil ca în ziua nunţii regale, aceasta să fi purtat o pereche de pantaloni care i-au accentuat puţin formele.

Filmul "Nebuni după Pippa" ia în discuţie teme ca notorietatea câştigată de aceasta după apariţia la nunta surorii sale, rochia Alexander McQueen pe care a purtat-o la nuntă şi posteriorul ei, care după eveniment a strâns un grup de 230.000 de fani pe Facebook.

Citeşte şi Cum îţi influenţează greutatea viaţa sexuală

Posteriorul Pippei este cel mai solicitat de către femeile americane care îşi fac operaţii estetice. Pippa a întrecut în competiţie staruri ca Jennifer Lopez şi Kim Kardashian, deja faimoase pentru formele lor.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie. Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici