Familia Jackson a avut o discuţie cu Michael despre dependenţa lui de medicamente

Unul dintre fraţii lui Michael Jackson a declarat, miercuri, într-un interviu acordat unui cotidian britanic, că membrii familiei Jackson au avut o discuţie aprinsă cu starul în legătură cu presupusa lui dependenţă de medicamente, cu puţin timp înainte de moartea lui.

201 afișări
Imaginea articolului Familia Jackson a avut o discuţie cu Michael despre dependenţa lui de medicamente

Familia Jackson a avut o discuţie cu Michael despre dependenţa lui de medicamente (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Potrivit declaraţiei lui Tito Jackson, mai mulţi membri ai familiei Jackson, alarmaţi de informaţiile pe care le-au primit şi care îi avertizau că fratele lor devenise dependent de medicamente, au organizat un adevărat "raid" la Neverland, celebra fermă din California a cântăreţului.

"Michael a făcut totul pentru a se asigura că noi nu vom afla nimic despre consumul de medicamente", a declarat Tito Jackson. Dar, confruntându-se cu un număr tot mai mare de informaţii care le parveneau despre acest subiect, familia a început să se îngrijoreze în legătură cu sănătatea starului.

"A trebuit să acţionăm, eu, surorile mele - Janet, Rebbie şi La Toya -şi fraţii mei Jackie şi Randy", a declarat Tito pentru cotidianul britanic Daily Mirror.

"Am dat buzna în casa lui şi el a fost foarte surprins să ne vadă. Ne-am dus într-una din camere şi am avut o discuţie cu el. Unii dintre noi plângeau", a adăugat Tito Jackson.

Cauzele morţii lui Michael Jackson sunt încă necunoscute, dar anchetatorii americani investighează rolul pe care l-ar fi putut avea consumul de medicamente în decesul starului.

"L-am întrebat de mai multe ori dacă ceea ce auzisem despre dependenţa lui de medicamente era adevărat. El a negat de fiecare dată", a mărturisit Tito Jackson.

Cotidianul britanic Daily Mail nu precizează data vizitei membrilor familiei Jackson la ferma Neverland.

Tito Jackson a declarat că unul dintre medicii lui Michael Jackson l-a asigurat că fratele său este sănătos. Totodată, el a mărturisit că gărzile de corp ale lui Michael Jackson au împiedicat, ulterior, familia Jackson să se mai apropie de star pentru a-i vorbi despre aceste lucruri.

Între timp, Institutul medico-legal din Los Angeles i-a cerut dermatologului lui Michael Jackson să predea "dosarele medicale suplimentare" ale starului decedat, păstrate în cabinetul din Beverly Hills al acestui medic, a declarat Craig Harvey, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Arnold Klein, dematologul lui Michael Jackson, a declarat într-un interviu acordat postului CNN că era la curent cu faptul că starul consumase în trecut Diprivan, un sedativ utilizat în anestezii, dar a negat faptul că el i-ar fi prescris acest medicament.

"Ştiam că a luat Diprivan în timpul unui turneu în Germania. Lua acest medicament sub supravegherea unui anestezist, ca şi cum era vorba de un somnifer. I-am spus că asta era o adevărată nebunie", a declarat Arnold Klein.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Înmormântarea celebrului cântăreţ american a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauza decesului artistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici