Familia lui Jackson se pregătea să-l interneze într-o clinică de reabilitare - VIDEO

Familia lui Michael Jackson era îngrijorată de dependenţa acestuia de calmante şi se pregătea să-l interneze într-o clinică de reabilitare, cu numai două săptămâni înainte de moartea starului american, informează Daily Mail.

158 afișări
Imaginea articolului Familia lui Jackson se pregătea să-l interneze într-o clinică de reabilitare - VIDEO

Familia lui Jackson se pregătea să-l interneze într-o clinică de reabilitare - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Planul familiei - care includea şi psihiatri care să certifice în faţa tribunalului necesitatea ca acesta să fie internat forţat - a fost abandonat din cauza rezistenţei lui Michael Jackson şi a presiunii de a respecta angajamentele impuse de concertele planificate.

Potrivit unor informaţii recente, sănătatea lui Michael Jackson ar fi cedat în urmă cu şase ani, din cauza unei supradoze de morfină, luate de star pentru a elimina stresul acumulat în perioada în care a fost judecat pentru acuzaţiile de molestare a unor minori. Familia acestuia nu a făcut public incidentul până acum.

Îngrijorată de starea de sănătate a lui Michael Jackson, familia acestuia l-a consultat pe specialistul în toxicologie Howard Samuels, supranumit şi "Doctor Hollywood", pentru a încerca "să-l salveze pe Michael de sine însuşi", în contextul în care starul a refuzat internarea în clinica de reabilitare.

Familia a discutat cu specialistul toate opţiunile şi a fost de acord ca Jackson să rămână sub supraveghere medicală la domiciul "asistat discret", urmând ca doctorul să rămână alături de el pe durata concertelor de la Londra.

Potrivit declaraţiilor medicului, Michael urma să înceapă cura de dezintoxicare începând din acest weekend, starea sa de dependenţă fiind prea gravă pentru a se opri brusc administrarea calmantelor.

După tragica moarte a lui Michael Jackson, Rwaramb - dădaca acestuia, "mama" celor trei copii ai săi - a dezvăluit că obişnuia să-l ajute pe cântăreţ să elimine, prin spălături stomacale, cocteilurile de medicamente înghiţite.

Ea a creionat o imagine cenuşie a ultimilor ani din viaţa starului, în care acesta a dus un trai "nomad", mutându-se dintr-o ţară într-alta şi din hotel în hotel, înainte de a începe să fie preocupat de învăţăturile unei secte extremiste. Rwaramb a lucrat pentru Michael Jackson mai mult de un deceniu, dar a fost concediată în decembrie anul trecut.

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici