Familia lui Michael va decide data înmormântării starului după a doua autopsie

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, care a murit în urmă cu patru zile, a declarat, luni, că familia aşteaptă rezultatele unei a doua autopsii a starului pentru a stabili data înmormântării acestuia, informează usatoday.com.

29 afișări
Imaginea articolului Familia lui Michael va decide data înmormântării starului după a doua autopsie

Familia lui Michael va decide data înmormântării starului după a doua autopsie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o conferinţă de presă care a avut loc luni, la reşedinţa familiei Jackson din Encino, o suburbie a oraşului Los Angeles, Joe Jackson a declarat că fiul său nu va fi înmormântat la celebra lui fermă Neverland.

"Nu există planuri pentru înmormântare, nu există o dată, pentru că aşteptăm rezultatele celei de-a doua autopsii, care este efectuată în prezent", a declarat Joe Jackson, în timp ce reporterii îl asaltau cu întrebări.

Prezent la conferinţa de presă, un vechi prieten al familiei, reverendul Al Sharpton, a declarat că familia Jackson are mai multe opţiuni pentru înmormântare, la care se gândeşte cu atenţie. "Este decizia familiei de a avea grijă şi de a delibera asupra modului în care să sărbătorească viaţa lui (Michael Jackson, n.r.), a spus Sharpton. "Vorbim despre cineva care a schimbat cultura pop în lumea întreagă, deci nu trebuie să se facă nimic la voia întâmplării", a mai spus el.

Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis Presley sau a prinţesei Diana, un milion de persoane fiind aşteptate să sosească în Los Angeles pentru a aduce un ultim omagiu regelui muzicii pop, titra, luni, presa internaţională.

Familia Jackson a spus că se gândeşte să organizeze o procesiune funerară privată, urmată de o ceremonie de rememorare publică ce ar urma să fie difuzată la nivel global.

Între timp, mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, a obţinut custodia temporară a celor trei copii ai starului pop, a anunţat luni Curtea Superioară din Los Angeles.

Familia lui Michael Jackson a lansat anterior o procedură oficială pentru a obţine custodia celor trei copii ai vedetei pop decedate joi, a anunţat luni Curtea Superioară din Los Angeles.

Curtea a primit luni o cerere, în numele lui Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, pentru a obţine custodia lui Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani.

Michael Jackson a avut cei doi copii mai mari cu cea de-a doua soţie a sa, Deborah Rowe. Cel de-al treilea este născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.

Audierea în acest caz a fost fixată pentru dimineaţa zilei de 3 august.

Totodată, presa americană indică faptul că Joe şi Katherine Jackson au depus o a doua cerere la Curtea Superioară, aceea de a prelua controlul asupra averii fiului lor, a cărei valoare este trecută în acte drept "necunoscută".

Acelaşi document nu indică dacă Michael Jackson a lăsat vreun testament. De altfel, la conferinţa de presă de luni, Joe Jackson a declarat că nu a văzut niciun testament.

Cântăreţul american Michael Jackson a murit în urmă cu patru zile, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici