Familia Mateuţ se adună să împodobească bradul în seara de Ajun

Natalia Mateuţ spune că, pentru ea, Crăciunul înseamnă sărbătoare în familie, fapt pentru care toată familia Mateuţ se va aduna să împodobească bradul în seara de Ajun.

156 afișări
Imaginea articolului Familia Mateuţ se adună să împodobească bradul în seara de Ajun

Familia Mateuţ se adună să împodobească bradul în seara de Ajun (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Eu şi familia mea tot timpul sărbătorim Crăciunul împreună, este mereu o sărbătoare de suflet, care ne aduce multă bucurie în casă. Nu obişnuim să ieşim din casă şi nici să plecăm din ţară, doar o singură dată, acum doi ani, am plecat la Viena de Crăciun. Noi mereu împodobim bradul în seara de Ajun, ascultăm colinde şi mâncăm cozonac. Mi-aduc aminte că atunci când eram mai mică nu dormeam toată noaptea cu gândul că vine Moş Crăciun. Mergeam cu o săptămâna înainte să-mi aleg cadourile, iar dimineaţa, pe 25 decembrie, nu înţelegeam cum se întâmplă să găsesc sub brad tot ceea ce mi-am dorit", spune Natalia, potrivit showbiz.ro.

"Visul meu cu Moş Crăciun a fost spulbertă foarte târziu, am crezut mult timp în el şi în faptul că exista. Îmi aducea hăinute, am fost o cochetă de mică, îmi aducea ce vroiam, casetuţe cu farduri, parfumuri, cosmetice", mai spune fiica cea mare a lui Dorin Mateuţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici