Familia Turcan şi-a botezat fiul

Familia Turcan şi-a botezat, sâmbătă, la Biserica „Domniţa Bălaşa” din Capitală, copilul, Eric Octavian, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai PDL şi consilieri de la Cotroceni.

9 afișări
Imaginea articolului Familia Turcan şi-a botezat fiul

Familia Turcan şi-a botezat fiul, naşul Theodor Stolojan spune că finul său va fi democrat-liberal

Naşii copilului sunt Theodor Stolojan şi soţia şi Raluca Moianu şi soţul acesteia.

La eveniment au fost prezenţi Anca Boagiu, Corneliu Ştirbeţ, Sorin Paveliu şi Mircea Cinteză, alături de Cristian Preda şi Ştefan Deaconu, consilieri din cadrul Administraţiei prezidenţiale.

La finalul ceremoniei, Theodor Stolojan s-a declarat emoţionat de evenimentul la care a participat. „Avem un nou creştin”, a spus Stolojan, care a fost întrebat apoi dacă finul său va fi democrat-liberal. Stolojan a râs şi a răspuns: „Da, democrat-liberal”.

La rândul lor, Raluca şi Valeriu Turcan au spus că au avut emoţii şi, întrebaţi dacă fiul lor va fi politician când va fi mare, au răspuns că acesta va alege singur ce va dori să fie.

„Noi ne străduim să-i dăm o educaţie cât mai bună”, a spus Valeriu Turcan.

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu întreaga conducere PDL, participă, sâmbătă după-amiază, la petrecerea organizată în cinstea tânărului Eric Octavian la restaurantul Capşa.

Începând de la ora 16.00, au sosit, pe rând, Theodor Stolojan urmat de Elena Udrea şi Dorin Cocoş, Emil Boc, Valeriu Stoica, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cornel Ştirbeţ, Monica Iacob Ridzi, Sulfina Barbu, Cristian Rădulescu.

Participă şi consilierii prezidenţiali Ştefan Deaconu şi Cristian Preda.

Sunt prezenţi, de asemenea, realizatorii TV Radu Moraru şi Cristian Brancu, precum şi designerul Mihai Albu.

Şeful statului a fost printre ultimii care au sosit, el fiind însoţit de Maria Băsescu. Întrebat dacă face o urare copilului familiei Turcan, Băsescu a răspuns că va face urarea înăuntru. Traian Băsescu a fost întâmpinat chiar de Valeriu Turcan, pe care l-a felicitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici