Fani ai familiei regale? Ce vedete americane vor participa la o petrecere pentru William şi Kate

Prinţul William şi Kate Middleton îşi vor continua turneul în afara Marii Britanii petrecând câteva zile în Los Angeles, Statele Unite, unde vor participa la o petrecere BAFTA.

2722 afișări
Imaginea articolului Fani ai familiei regale? Ce vedete americane vor participa la o petrecere pentru William şi Kate

Fani ai familiei regale? Ce vedete americane vor participa la o petrecere pentru William şi Kate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Petrecerea, care va avea loc sâmbătă, este un eveniment la care toate vedetele americane vor să participe, însă se pare că lista invitaţilor este destul de redusă, scrie dailymail.co.uk.

Printre celebrităţile care au obţinut o invitaţie la eveniment se numără Jennifer Lopez, Marc Anthony, Nicole Kidman, Keith Urban, Tom Hanks şi Jack Black.

Se pare că un grup de vedete în devenire din Marea Britanie vor fi atracţia principală a evenimentului găzduit de Academia Britanică de Film şi Arte ale Televiziunii. Talulah Riley, Jessica Brown Findlay şi Juno Temple sunt câţiva dintre actorii britanici aleşi să participe la petrecerea dată pentru ducele şi ducesa de Cambridge. Lista include în total 42 de vedete britanice care devin cunoscute şi în afara ţării, iar scopul participării lor la această petrecere este acela de a încuraja relaţia lor cu actorii de la Hollywood.

William şi Kate vor ajunge la Los Angeles vineri. Pe lângă petrecerea BAFTA, cuplul regal va participa la un târg de locuri de muncă pentru veterani şi va vizita o şcoală de arte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici