Fanii actorului Patrick Swayze au stabilit un record Guinness. Vezi în ce constă

Patrick Swayze a intrat în istorie, la un an după ce a murit, graţie fanilor săi, care au ţinut să comemoreze un an de la dispariţia starului, postând un număr record de comentarii pe pagina de Facebook a actorului american, informează express.co.uk.

598 afișări
Imaginea articolului Fanii actorului Patrick Swayze au stabilit un record Guinness. Vezi în ce constă

Fanii actorului Patrick Swayze au stabilit un record Guinness (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patrick Swayze a murit din cauza unui cancer pancreatic pe 14 septembrie 2009 şi, pentru a comemora un an de la moartea starului, fanii au postat în onoarea actorului, pe pagina sa de Facebook, nu mai puţin de 10.260 de comentarii.

Reprezentanţii Guinness World Record au declarat că este vorba de cel mai mare număr de comentarii postate vreodată pe Facebook.

Într-un comunicat postat pe Facebook se afirmă: "Le mulţumim tuturor fanilor care au postat comentarii la articolul publicat pe 14 septembrie în onoarea lui Patrick Swayze. Potrivit Guinness Book Of World Records, aţi contribuit cu toţii la stabilirea unui nou record la categoria «cel mai mare număr de comentarii postate vreodată»".

Actorul american Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani. Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit în locuinţa din ferma sa din New Mexico.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici