Fantezii sexuale rubensiene: O femeie, plătită cu 2.000 de lire pe lună pentru a se îngrăşa

În timp ce majoritatea femeilor evită să mănânce prea mult pentru a nu se îngrăşa, britanica Sassy Thomas, în vârstă de 30 de ani, este plătită cu peste 2.000 de lire sterline pe lună pentru a mânca porţii uriaşe de mâncare şi a satisface astfel nişte fantezii sexuale, informează thesun.co.uk.

791 afișări
Imaginea articolului Fantezii sexuale rubensiene: O femeie, plătită cu 2.000 de lire pe lună pentru a se îngrăşa

Fantezii sexuale rubensiene: O femeie, plătită cu 2.000 de lire pe lună pentru a se îngrăşa (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Sassy Thomas locuieşte în Tottenham şi câştigă peste 2.000 de lire sterline pe lună din vânzarea online a fotografiilor şi înregistrărilor video care o arată în timp ce mănâncă porţii uriaşe de mâncare. Clienţii care plătesc pentru aceste imagini sunt în general bărbaţi care au un fetiş pentru femeile cu forme generoase.

Membră a clubului Big Beautiful Woman (BBW), Sassy Thomas a renunţat, în urmă cu doi ani, la slujba de paznic de noapte imediat după ce a descoperit că există mii de bărbaţi dispuşi să plătească pentru a le vedea pe memebrele clubului BBW în timp ce mănâncă.

Sassy Thomas a declarat că plăteşte săptămânal circa 150 de lire sterline pentru alimente, dar că recuperează această sumă din comercializarea fotografiilor şi a înregistrărilor video. "Este jobul perfect pentru mine. Mănânc toată ziua mâncărurile mele preferate şi sunt plătită pentru acest lucru. Sunt mândră de munca pe care o fac", a adăugat ea.

Sassy Thomas, care a suferit încă din copilărie din cauza problemelor pe care le avea cu greutatea, a mărturisit că nu a fost dintotdeauna mândră de corpul ei. "Am fost supraponderală de când mă ştiu şi, încă de la vârsta de opt ani, ceilalţi copii îmi spuneau «grasa» şi râdeau de mine din cauza dimensiunilor pe care le aveam. La vârsta de 10 ani purtam deja haine pentru adulţi, iar părinţii m-au obligat să ţin primul meu regim".

După şase ani de analize medicale şi perindări prin cabinetele multor medici şi nutriţionişti, Sassy Thomas nu slăbise aproape deloc şi avea, la vârsta de 16 ani, o greutate de 127 de kilograme.

"Uneori simţeam că viaţa nu era dreaptă şi eram nefericită din cauza felului în care arătam. Dacă ştiam pe atunci ceea ce ştiu acum - faptul că anumitor bărbaţi le plac femeile grase - nu aş fi fost atât de deprimată", a adăugat Thomas.

După ce a părăsit şcoala la vârsta de 18 ani, Sassy Thomas s-a angajat ca agent de pază şi a trăit mulţi ani dintr-un salariu mizerabil. Însă în timpul unei zile libere, în urmă cu doi ani, ea a descoperit acea comunitate online a femeilor supraponderale şi obeze, care i-a schimbat viaţa.

"Imediat după ce am introdus literele BBW în fereastra de căutare pe Google, mi-au apărut în faţă multe site-uri, forumuri şi agenţii matrimoniale. Era ca şi cum o lume cu totul nouă se deschidea în faţa mea. Am simţit în sfârşit că fac parte dintr-un lucru cu conotaţii pozitive şi că greutatea mea nu mai era o povară", a mărturisit ea. Sassy s-a înscris pe unul dintre forumuri, şi-a creat un profil şi a postat o fotografie. În doar câteva minute, a primit peste 20 de email-uri de la bărbaţi care erau interesaţi să vadă mai multe fotografii ale sale.

Unii dinte aceşti bărbaţi îi cereau să o vadă mâncând un pui prăjit, alţii un tort cu ciocolată şi frişcă, iar alţii îi cereau să îşi maseze stomacul proeminent în faţa aparatului de filmat. Ea a ţinut însă să precizeze că fotografiile şi înregistrările video pe care le-a postat nu au un caracter pornografic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici