FANTOMA DIN LIFT: O farsă înfricoşătoare devenită virală. Peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube - FOTO, VIDEO

Să rămâi blocat în lift, fără nicio sursă de lumină este o experienţă neplăcută pentru mulţi oameni. Dar să vezi în lift fantoma unei fetiţe este cu adevărat înspăimântător.

8607 afișări
Imaginea articolului FANTOMA DIN LIFT: O farsă înfricoşătoare devenită virală. Peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube - FOTO, VIDEO

FANTOMA DIN LIFT: O farsă înfricoşătoare ce a devenit virală - VIDEO

O televiziune din Brazilia a pus la cale o farsă cu un astfel de subiect. Multe persoane sunt invitate să urce cu liftul la etajele superioare ale unei clădiri, iar în timp ce urcă, la un moment dat, liftul se "defectează", oamenii rămân în întuneric, iar printr-o uşă secretă apare o fetiţă care arată ca o fantomă, scrie Daily Mail.

Deja deranjaţi de "defectarea liftului", în momentul în care luminile se aprind şi văd "fantoma", oamenii reacţionează isteric, plângînd în hohote, ţipând sau încercând să iasă din lift.

Şi dacă nu era suficient, după câteva momente în care fata nu are reacţie, aceasta începe să ţipe, oamenii devenind de-a dreptul terifiaţi.

După ce luminile se sting din nou, "fantoma" dispare din lift".

Niciunul dintre protagonişti nu realizează că este vorba de o farsă.

Farsa se bucură de un succes extraordinar, acumulând peste 12 milioane de vizualizări în numai două zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici