Farrah Fawcett şi Michael Jackson, omagiaţi de Vanity Fair

Farrah Fawcett şi Michael Jackson, actriţa şi cântăreţul de legendă, decedaţi pe 25 iunie, sunt omagiaţi în ediţia americană a revistei Vanity Fair, al cărei număr din septembrie va apărea cu două variante de copertă, înfăţişându-i pe cei doi, informează NY Daily News.

48 afișări
Imaginea articolului Farrah Fawcett şi Michael Jackson, omagiaţi de Vanity Fair

Farrah Fawcett şi Michael Jackson, omagiaţi de Vanity Fair

Astfel, cititorii Vanity Fair vor putea alege între cele două coperte dintre care una îl va prezenta pe Michael Jackson, iar cealaltă pe Farrah Fawcett.

"Cele două coperte reprezintă o mişcare de bun simţ, având în vedere că două mari legende americane au murit în aceeaşi zi", a declarat redactorul şef Graydon Carter.

Varianta dedicată lui Jackson va prezenta pe copertă o fotografie celebră a artistului, realizată de Annie Leibovitz în 1989, şi va include un material realizat de Lisa Robinson, pe baza informaţiilor colectate pe parcursul ultimilor 15 ani în care l-a intervievat pe Regele muzicii pop.

Pe de altă parte, varianta care va avea pe copertă imaginea Varianta Fawcett va include un interviu cu actorul american Ryan O'Neal, partenerul de viaţă al lui Farrah, care vroia să se căsătorească cu aceasta pe patul de moarte. În interviul acordat revistei Vanity Fair, el face o serie de confesiuni bizare, numind-o pe fiica sa, Tatum O'Neal "căţea" pentru că aceasta a scris o carte în care cu note biografice "spălându-şi astfel rufele în public".

Ediţia de septembrie a Vanity Fair - care va ieşi pe piaţă cu două versiuni de copertă în memoria lui Jackson şi Fawcett - fusese iniţial rezervată distribuţiei serialului de televiziune "Mad Men". Deşi nu mai sunt prezenţi pe copertă, actorii serialului vor fi prezentaţi în interiorul revistei.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

Actriţa Farrah Fawcett, devenită un adevărat star hollywoodian în urma rolului din serialul "Îngerii lui Charile", difuzat în anii '70, a murit tot pe 25 iunie, la vârsta de 62 de ani, după trei ani de luptă împotriva cancerului la colon. Farrah Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici