FARSĂ DE HALLOWEEN: Ellen DeGeneres în rolul Sofiei Vergara cu o problemă de vestimentaţie - FOTO, VIDEO

Ellen DeGeneres are darul de a-i face pe toţi invitaţii săi să râdă în hohote. Nu a făcut excepţie nici ultima ei emisiune, cu ocazia Halloween-ului, când prezentatoarea a decis să o imite pe celebra actriţă Sofia Vergara, protagonista unui incident mai puţin obişnuit la ultima ediţie a premiilor Emmy.

10967 afișări
Imaginea articolului FARSĂ DE HALLOWEEN: Ellen DeGeneres în rolul Sofiei Vergara cu o problemă de vestimentaţie - FOTO, VIDEO

The butt of the joke! Ellen DeGeneres mocks Sofia Vergara's Emmy Awards wardrobe malfunction

Actriţa columbiană Sofia Vergara a fost una dintre apariţiile de senzaţie la gala Premiilor Emmy, din septembrie, ea purtând o rochie lungă, de culoare albastră, semnată de celebrul Zuhair Murad. Vedeta din serialul Modern Family a fost însă victima unui incident, ce s-ar fi putut transforma într-un dezastru pentru imaginea sa.

Rochia pe care a purtat-o Vergara i-a jucat feste, plesnind în zona posteriorului cu 20 de minute înainte ca actriţa să urce pe scenă pentru a primi, alături de coolegii ei din Modern Family, premiul pentru cel mai bun serial de comedie. Actriţa însă nu s-a ferit să dea publicităţii fotografii cu momentul nefericit chiar pe pagina ei de Twitter.

Ellen DeGeneres nu putea rata momentul şi a ales pentru Halloween să o imite chiar pe actriţa columbiană. Momentul este unul extrem de amuzant, scrie Daily Mail.

Prezentă în studio, Sofia Vergara a încercat să se arate supărată, însă în final a izbucnit în râs, spunand: "Fundul tău este uriaş".

După ce i-a cerut să o înveţe câteva cuvinte în limba spa niolă, cele două actriţe au dansat pe melodia lui Pitbull "I know you want me/Ştiu că mă vrei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici