Farsa GOOGLE de 1 APRILIE. Ce păcăleală a pregătit gigantul IT pentru utilizatorii din toată lumea - VIDEO

De 1 APRILIE gigantul IT GOOGLE a pregătit o farsă utilizatorilor săi. Sub forma unui scurt film de prezentare, câţiva programatori care lucrează la Google arată un nou serviciu pe care compania urmează să îl implementeze.

6131 afișări
Imaginea articolului Farsa GOOGLE de 1 APRILIE. Ce păcăleală a pregătit gigantul IT pentru utilizatorii din toată lumea - VIDEO

Farsa GOOGLE de 1 APRILIE. Ce păcăleală a pregătit gigantul IT pentru utilizatorii din toată lumea

Veridicitatea filmului de prezentare este susţinută de maniera în care GOOGLE face de obicei prezentări de produse prin intermediul unor astfel de mesaje, notează publicaţia americană Huffington Post.

În timpul filmului de prezentare angajaţii Google, care sunt extrem de serioşi în expunerea noului produs, nu par a se da de gol în niciun moment şi susţin că gigantul IT va implementa un sistem prin care utilizatorii din toată lumea vor putea să simtă, prin intermediul Google, diverse mirosuri din faţa calculatorului personal.

Încercând să îşi asigure succesul unei farse bune, cei de la Google prezintă şi o variantă pentru smartphone-uri a produsului ”Google Nose” care urmează să funcţioneze doar pentru telefoanele care sunt bazate pe sistemul de operare Android.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici