Fatboy Slim se simte în România ca la Ibiza (Video)

Fatboy Slim a declarat, într-un interviu acordat, în exclusivitate, postului de radio ProFM Dance, că în România se simte ca la Ibiza, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Fatboy Slim se simte în România ca la Ibiza (Video)

Fatboy Slim se simte în România ca la Ibiza (Imagine: Mediafax Foto)

Atmosfera hot şi cei peste 20.000 de fani veniţi la mega-evenimentul The Mission Dance Weekend l-au făcut pe Fatboy Slim să se simtă la Năvodari ca la Ibiza.

Oana Tache, de la ProFM Dance şi MTV, a alergat la mare pentru a-i smulge câteva secrete lui Fatboy Slim şi a obţinut de la el mărturisiri într-un interviu în exclusivitate pentru ProFM Dance.

"Am văzut că oamenilor de aici chiar le place muzica bună şi ştiu să petreacă", a remarcat DJ-ul, surprins de avalanşa de spectatori care, timp de două zile, i-au ascultat pe cei mai tari creatori de sound-uri din lume. "Trebuie să recunosc: când am venit aici, am văzut soarele şi plaja şi mi-am amintit de Ibiza şi de Brazilia", a spus el.

În legatură cu muzica sa, Norman Cook, aka Fatboy Slim, a declarat pentru ascultătorii bucureşteni de pe 89,5 FM că recurge la tehnologia de ultimă oră doar atunci când este neapărat nevoie: "Încă prefer platanele, dar le folosesc prin laptop, care mă ajută la rândul lui cu vizualul. Tehnologia afectează muzica atât în bine, cât şi în rău. În bine, pentru că permite celor care au talent să creeze fără să ceară bani caselor de producţie, iar în rău, pentru că oricine poate să scoată un album dance prost".

În plus, el a afirmat că "The Brighton Port Authority", un proiect la care lucrează de 20 de ani, ar putea fi în curând lansat pe piaţă. Totuşi, indiferent de celelalte proiecte în care este implicat, Norman nu va renunţa la "Fatboy Slim", infirmând încă o dată zvonurile potrivit cărora îşi va schimba numele de scenă. "Voi fi Fatboy Slim până voi muri", spune el.

Prin intermediul ProFM Dance, Norman Cook şi-a asigurat fanii că la toate show-urile sale vor fi întâmpinaţi de un val puternic de distracţie.

"E job-ul meu să am atâta energie. Meseria mea este de entertainer! Mă distrez mai tare ca toată lumea, îmi place la nebunie ceea ce fac!", a declarat Fatboy Slim în interviul acordat ProFM Dance, care se poate asculta online, şi pe www.profmdance.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici