Felicity Huffman şi William H. Macy vor avea două stele alăturate pe Walk of Fame din Hollywood

Actorii Felicity Huffman şi William H. Macy vor deveni al doilea cuplu căsătorit de la Hollywood care va fi premiat cu două stele alăturate pe Walk of Fame, ce vor fi dezvelite în cadrul aceleiaşi ceremonii, informează contactmusic.com.

112 afișări
Imaginea articolului Felicity Huffman şi William H. Macy vor avea două stele alăturate pe Walk of Fame din Hollywood

Felicity Huffman şi William H. Macy vor avea două stele alăturate pe Walk of Fame din Hollywood

Cei doi actori, ambii nominalizaţi la Oscar, care s-au căsătorit în 1997, vor primi cea de-a 2.463-a stea, respectiv cea de-a 2.464-a stea, de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, miercuri, 7 martie, în cadrul unei ceremonii duble de dezvelire, considerată o raritate la Hollywood.

Primul cuplu din istoria de la Hollywood care a fost recompensat cu două stele pe renumitul bulevard, dezvelite în aceeaşi zi, este alcătuit din producătorii de film Lauren Shuler Donner şi Richard Donner, care au fost recompensaţi de această manieră în anul 2008.

Felicity Huffman şi William H. Macy s-au căsătorit pe 6 septembrie 1997 şi au împreună două fiice - Sophie Grace, născută pe 1 august 2000, şi Georgia Grace, născută pe 14 martie 2002.

William H. Macy este cunoscut pentru rolurile din filmele "Fargo", pentru care a fost nominalizat la Oscar, şi "Magnolia". Actorul american poate fi văzut în această perioadă în serialul de televiziune "Shameless", produs de compania Showtime.

Felicity Huffman este una dintre cele patru actriţe principale din serialul "Neveste Disperate" şi a fost nominalizată la premiul Oscar în 2005, la categoria cea mai bună actriţă, pentru rolul din filmul "Transamerica" din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici