Felii din torturi de la nunţile regale britanice, scoase la licitaţie

Felii din torturile servite la mai multe nunţi regale britanice, inclusiv cele ale prinţilor Charles şi William, vor fi scoase la vânzare la o licitaţie organizată pe 23 iunie, la Las Vegas, de casa Julien's Auctions, transmite Reuters.

488 afișări
Imaginea articolului Felii din torturi de la nunţile regale britanice, scoase la licitaţie

Felii din torturi de la nunţile regale britanice, scoase la licitaţie

Cele cinci felii scoase la licitaţie, unele vechi de câteva decenii, nu sunt comestibile, avertizează Darren Julien, şeful casei de licitaţii.

Printre acestea se numără o felie din tortul servit la nunta prinţului moştenitor Charles şi a Dianei Spencer, ambalată într-o cutie albă, pe care este imprimat în argintiu textul "CD Buckingham Palace 29th July 1981" (Charles Diana palatul Buckingham 29 iulie 1981). Bucata de prăjitură este evaluată la 800 - 1.200 de dolari.

Persoane care au participat la nunţile regale au primit aceste felii de tort şi le-au păstrat în congelator în tot acest timp, a spus Julien, adăugând că nu a fost folosită nicio altă metodă de conservare.

De asemenea, la licitaţie sunt disponibile o felie din tortul servit la nunta prinţului William şi a lui Kate Middleton, care a avut loc în 2011, una de la nunta prinţului Charles şi a Camillei Parker Bowles, din 2005, şi una de la nunta prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, din 1986, evaluate la 600 - 800 de dolari fiecare, precum şi una de la nunta prinţesei Anne şi a lui Mark Philips, din 1973, evaluată la 300 - 500 de dolari.

Licitaţia va avea loc după nunta prinţului Harry al Marii Britanii şi a logodnicei sale, fosta actriţă americană Meghan Markle, programată pe 19 mai.

În 2014, o felie din tortul de nuntă al prinţului William a fost vândută la aceeaşi casă de licitaţii pentru 7.500 de dolari.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici