Femeia care l-a atacat pe Leonardo DiCaprio cu un pahar spart, condamnată la doi ani de închisoare

O femeie care l-a atacat pe Leonardo DiCaprio, tăindu-i obrazul cu un pahar spart, la o petrecere organizată în urmă cu cinci ani, a fost condamnată, marţi, la doi ani de închisoare.

53 afișări
Imaginea articolului Femeia care l-a atacat pe Leonardo DiCaprio cu un pahar spart, condamnată la doi ani de închisoare

Femeia care l-a atacat pe Leonardo DiCaprio cu un pahar spart, condamnată la doi ani de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aretha Wilson, în vârstă de 40 de ani, încarcerată deja de aproape un an, ar putea petrece în închisoare încă şase luni, putând să beneficieze de reducerea pedepsei pentru bună purtare, a declarat avocatul acuzatei.

Acesta a declarat că Aretha Wilson este mulţumită de decizia judecătorilor de la Curtea de Justiţie din Los Angeles, iar surse din procuratura americană susţin că şi DiCaprio este mulţumit că acest caz a fost soluţionat, înainte de a se transforma într-un lung proces.

Luna trecută, Aretha Wilson, cetăţean canadian, a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă cu o armă mortală. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 17 iunie 2005.

Aretha Wilson şi Leonardo DiCaprio se aflau la o petrecere privată într-o reşedinţă din Hollywood Hills. În timpul audierilor preliminarii din această vară, un martor a declarat că Wilson a început să îl înjure pe unul dintre prietenii lui DiCaprio, după care l-a lovit pe actor cu un pahar de vin. În urma loviturii, DiCaprio s-a ales cu o plagă deschisă care se întindea de la ureche până în partea de jos a gâtului şi care a necesitat 17 copci.

Aretha Wilson îşi va petrece restul condamnării în închisoare, va fi predată oficialităţilor federale şi va fi deportată în Canada.

În luna august, Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu - o femeie originară din România ce trăieşte la Chicago -, care pretinde că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, iar în ultima vreme, el s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.

În plus, DiCaprio a anunţat recent că va produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său. Actorul american a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Nonconformiştii" (2008). Cele mai recente filme ale sale sunt "Shutter Island", regizat de Marin Scorsese, şi "Inception/ Începutul", de Christopher Nolan, care au fost lansate pe marile ecrane în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici