Femeia clepsidră: O româncă măsoară în talie doar 50 de centimetri. Arată şocant? - VIDEO

Ioana Spangenberg, născută în România şi căsătorită în Germania, măsoară în talie doar 50 de centimetri deşi spune că mănâncă trei mese pe zi, insclusiv alimente cu grăsimi, precum chips-uri, pizza sau kebab.

16794 afișări
Imaginea articolului Femeia clepsidră: O româncă măsoară în talie doar 50 de centimetri. Arată şocant? - VIDEO

Femeia clepsidră: O româncă măsoară în talie doar 50 de centimetri. Arată şocant?

Femeia are 30 de ani, 1,67 m înălţime şi 38 de kilograme, potrivit Daily Mail.

"Nimeni nu vrea să creadă, dar eu mănânc în fiecare zi trei mese mari şi iau gustări de ciocolată şi chipsu-ri tot timpul", a declarat Ioana.

"Am doar un stomac mic. Este ca şi cum aş avea un inel gastric, dacă mănânc prea mult, mă simt rău", a adăugat românca.

De fapt, Ioana Spangenberg s-a născut cu o greutate normală de 2 kilograme şi 700 de grame, însă trupul ei s-a tranformat în ceea ce este acum în adolescenţă.

Când avea 13 ani, măsura în talie doar 38 de centimetri.

Ea spune că a încercat chiar să se îngraşe, consumând multe dulciuri, însă fără niciun rezultat.

"În România este mai bine să fi mai grăsuţă, pentru că asta însemna că eşti dintr-o familie înstărită", a povestit modelul.

Asta se întâmpla până în 2006, când l-a întâlnit pe soţul său Jan. În cele din urmă, Ioana a reuşit să se acomodeze cu propriul ei corp.

Soţul ei a încurajat-o să devină fotomodel după ce a postat fotografii pe internet şi a primit reacţii fantastice.

"Aş dori în continuare să câştig în greutate, în aşa fel încât să nu mai arăt atât de şocant", a mai adăugat Ioana Spangenberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici