Femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai tăiat de 18 ani - FOTO

Cântăreaţa americană Chris Walton a devenit femeia cu cele mai lungi unghii din lume şi a fost inclusă miercuri în ediţia din 2012 a Guinness World Records, graţie unghiilor sale, care, puse cap la cap, au o lungime de aproape şase metri.

4397 afișări
Imaginea articolului Femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai tăiat de 18 ani - FOTO

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai tăiat de 18 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani, care susţine concerte la Las Vegas sub numele de scenă La Duchesse, a pozat miercuri pentru fotografii din New York, cu unghiile sale îndoite şi vopsite, pe care nu le-a mai tăiat de 18 ani.

Unghia degetului inelar are lungimea unui braţ, iar 484 de unghii precum cea de la degetul ei mare echivalează cu înălţimea clădirii Empire State Building.

Chris Walton nu bea lapte şi nu consumă calciu în mod deosebit pentru a-şi îngriji unghiile robuste. "Bomboane şi multă răbdare, acesta este secretul", a declarat ea.

Desigur, micile gesturi din viaţa cotidiană nu sunt uşoare. Chris Walton nu poate să scoată nimic din buzunare, îşi trimite SMS-uri cu articulaţiile degetelor şi poartă doar haine cu fermoar.

După ce a fost inclusă în Cartea Recordurilor, cântăreaţa americană se gândeşte să îşi taie unghiile, însă puţin câte puţin: "M-am obişnuit atât de mult cu unghiile mele, încât fără ele, cred că mă voi lovi de uşi şi de ziduri", spune Chris Walton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici