Femeia din zodiac care se îndrăgosteşte mereu de persoana nepotrivită

Nu toţi se întâmplă să avem noroc în dragoste. Din păcate, există femei care aleg să rămână în relaţii toxice, chiar dacă acestea nu funcţionează doar pentru că se îndrăgostesc prea uşor de parteneri, văzându-i perfecţi şi sperând că va primi ceea ce merită din partea persoanei de lângă ele.

5299 afișări
Imaginea articolului Femeia din zodiac care se îndrăgosteşte mereu de persoana nepotrivită

Femeia din zodiac care se îndrăgosteşte mereu de persoana nepotrivită

Se întâmplă să fie şi cazul femeii Leu care, deşi pare o femeie stăpână pe sine, se îndrăgosteşte de persoana nepotrivită şi suferă în urma relaţiilor pe care le are. Nu-i place să stea în compania persoanelor prea cuminţi, alegând să trăiască momente palpitante. Dacă femeia Leu întâlneşte un “băiat rău”, atitudinea sa o va atrage şi o va face să se simtă ca într-un film captivant de la Hollywood. Se va aventura, va încerca noi lucruri şi va gusta fără teamă stilul rebel al acestuia. În cele din urmă, va trece cu uşurinţă de această fază şi-şi va dori stabilitate, maturitate şi siguranţă din partea partenerului.

Sursa: The One

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici