Femeile frumoase sperie bărbaţii

Foarte puţini bărbaţi rezistă presiunii de a se strecura sub cearşafuri cu o femeie al cărei corp este perfect, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie de revista More, informează sky.com.

62 afișări
Imaginea articolului Femeile frumoase sperie bărbaţii

Femeile frumoase sperie bărbaţii

Un studiu la care au participat 1.000 de bărbaţi şi femei a scos la iveală faptul că 88% dintre bărbaţi se simt intimidaţi de ideea de a se dezbrăca în faţa unei femei cu un corp perfect.

Potrivit aceluiaşi sondaj, 50% dintre respondenţi sunt de părere că actriţa Scarlett Johansson posedă corpul ideal, pentru că are talia subţire şi fesele mari.

Aceasta este urmată în top de cântăreaţa-actriţă Beyonce, care îndeplineşte aceleaşi criterii fizice.

Doar 6% dintre participanţii la sondaj au declarat că femeile slabe sunt cele mai dorite şi doar 3% doresc să o vadă pe cântăreaţa Victoria Beckham goală.

Bărbaţii îşi apreciază mai puţin corpul, 87% dintre aceştia spunând că seamănă cu actorul David Brent, din serialul "The Office", sau cu fotbalistul britanic Wayne Rooney. Numai 13% dintre respondenţi au declarat că se apropie de standardele fizice ale fotbalistului David Beckham.

Lisa Smosarski, editor al revistei More, a declarat: "Unii bărbaţi sunt intimidaţi de femeile cu corp superb şi găsesc că este dificil să discute cu o astfel de femeie sau să se dezbrace în faţa ei."

"Adevărul este că bărbaţii sunt fericiţi cu femeile obişnuite", a adăugat aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici