Femeile nefericite în amor au un sistem imunitar puternic

Un grup de cercetători de la Universitatea Western din Australia au identificat motivul pentru care unele femei nu îşi găsesc sufletul pereche. Oamenii de ştiinţă spun că motivul ţine de gene, mai precis de moştenirea genetică, arată "Gândul".

39 afișări
Imaginea articolului Femeile nefericite în amor au un sistem imunitar puternic

Femeile nefericite în amor au un sistem imunitar puternic (Imagine: Gândul)

Specialiştii australieni au constatat că femeile care nu se simţeau împlinite în dragoste aveau nivelul genei MI-IC destul de ridicat. Mai mult, cercetătorii au mai costatat că aceste gene definesc cât de puternic este sistemul imunitar al unei persoane, iar femeile nefericite în dragoste aveau un sistem imunitar puternic.

Citeşte mai multe despre legătura dintre dragoste şi sistemul imunitar pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici