Femeile sunt foarte interesate de fotbal

Trei sute de milioane de femei din 21 de ţări ale lumii sunt "foarte interesate" sau "interesate" de fotbal, adică un procent de 38 la sută din populaţia participantă la un sondaj efectuat de o agenţie germană.

17 afișări
Imaginea articolului Femeile sunt foarte interesate de fotbal

Femeile sunt foarte interesate de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele mai multe femei pasionate de balonul rotund sunt în Africa de Sud (62 la sută), Brazilia (57 la sută) şi Thailanda (51 la sută). Germania, cu 46 la sută, este prima ţară din Europa, talonată de Marea Britanie (45 la sută), Polonia (44 la sută) şi Spania (42 la sută).

Franţa este antepenultima naţiune în clasamentul de 21, cu 29 la sută, în faţa SUA (20 la sută) şi India (18 la sută), conform unui studiu Women's World of Football, publicat joi de agenţia Sport+Markt şi realizat pe un eşantion de peste 20.000 de femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici