Fergie, în costum de baie pe iahtul lui P. Diddy - FOTO

Solista trupei Black Eyed Peas, Fergie, şi-a arătat formele în timpul vacanţei pe iahtul rapperului P. Diddy, informează dailymail.co.uk.

348 afișări
Imaginea articolului Fergie, în costum de baie pe iahtul lui P. Diddy - FOTO

Fergie, în costum de baie pe iahtul lui P. Diddy

Artista a ajuns pe insula St. Barts înainte de petrecerea de Anul Nou organizată de patronul clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, fiind surprinsă pe iahtul lui P. Diddy alături de soţul ei.

Fergie a fost fotografiată purtând un costum de baie auriu în timp ce se bronza la bordul navei. În acest timp, soţul artistei, Josh Duhamel, şi-a petrecut ziua pe plajă.

Cântăreaţa şi-a petrecut timpul stând la soare şi vorbind cu Kim Porter, mama celor două gemene ale lui P. Diddy.

Mai târziu în acea zi, Fergie s-a îmbrăcat cu o rochiţă neagră transparentă peste costumul de baie şi o pereche de sandale cu toc înalt, pentru a lua cina cu soţul ei.

Trupa Black Eyed Peas va susţine un concert în pauza finalei campionatului american de fotbal - Super Bowl, pe 6 februarie 2011. Trupa, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a fost recompensată cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici