Festival dedicat ceaiului şi cafelei, între 1 - 7 octombrie, la Bucureşti

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei - Tea&Coffee Festival - se va desfăşura în Capitală, în perioada 1 - 7 octombrie, şi va cuprinde manifestări şi spectacole în ceainării şi cafenele bucureştene, dar şi o expoziţie de ceai, cafea, artă, decoraţiuni şi mobilier tradiţional.

724 afișări
Imaginea articolului Festival dedicat ceaiului şi cafelei, între 1 - 7 octombrie, la Bucureşti

Festival dedicat ceaiului şi cafelei, între 1 - 7 octombrie, la Bucureşti (Imagine: tea-coffee.ro)

Tea&Coffee Festival se adresează atât amatorilor de ceai şi cafea, cât şi profesioniştilor care activează, în calitate fie de producători fie de importatori, în industria de resort.

Pe parcursul expoziţiei care se va desfăşura la Bell’Agio Casa, din zona Uranus, vizitatorii vor putea participa la demonstraţii culinare, dar şi la demonstraţii de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către unii dintre cei mai buni barista (specialişti în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume.

În spaţiul expoziţional se vor desfăşura şi alte momente artistice, precum concerte şi demonstraţii de dansuri tradiţionale, workshop-uri de artă vizuală, degustări de produse tradiţionale şi prezentări ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, prepararea şi consumul de ceai şi cafea.

Vizitatorii expoziţiei vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleagă şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea.

Expoziţia din cadrul Tea&Coffee Festival poate fi vizitată vineri, 5 octombrie, între orele 16:00 - 20:00, şi sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 octombrie, între orele 10:00 - 20:00.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici