Festival în izolare. Cel mai mare concert de la tine din cap pe www.smartradio.ro

  • Queen, Beatles, Eric Clapton, Bowie, Bruce Springsteen, Santana, Roger Waters direct la tine acasă
  • Duminică, 12 Apilie, de la ora 14:00 pe www.smartradio.ro
149 afișări
Imaginea articolului Festival în izolare. Cel mai mare concert de la tine din cap pe www.smartradio.ro

Festival în izolare. Cel mai mare concert de la tine din cap

Tot vorbim despre lipsuri. Ce am avut şi nu mai avem acum; ce abia aşteptăm să avem din nou după criză - şi nici nu îndrăznim să ne gândim la lucrurile pe care, poate, nu le vom mai avea niciodată. Cel mai tare îmi lipsesc călătoriile şi concertele. Două activităţi esenţiale din viaţa mea, de multe ori legate între ele.

E plin internetul de călătorii virtuale, e plin şi de concerte din casele artiştilor sau din săli goale. Dar, dacă tot vorbim despre lipsuri, să-l dăm în vileag şi pe cel nerostit, dar arzător: ne e dor să fim împreună. Dacă în cazul călătoriilor de cele mai multe ori n-am o problemă să pornesc la drum singur, pentru concerte e diferit, îmi dau seama acum. Oamenii ăia enervanţi din jurul tău, care-s ba prea înalţi şi nu vezi scena de ei, ba se bagă în faţă, se înghesuie în tine, varsă bere peste tot, urlă, mai mult decât cântă, te iau de mână sau în braţe fără ca măcar să te cunoască, ei, tu, îmi lipsiţi. Şi cred că şi ţie îţi lipsesc toate astea, chiar dacă poate nu ţi-ai dat încă seama.

Aşa că, echipa Smart Radio a pus la cale un festival virtual. Îl pornesc astăzi la ora 14:00 şi te invită în imaginar la cele mai frumoase concerte la care n-ai fost vreodată. Queen, Beatles, Eric Clapton, Bowie sau Bruce Springsteen. Cu o parte din ei ne vom întâlni imediat ce ieşim din izolare. Cu alţii, întâlnirea trebuie să mai aştepte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici