Festivalul ARTmania are un nou spaţiu de desfăşurare - Sibiu Arena

Festivalul ARTmania are un nou spaţiu de desfăşurare, pe lângă Piaţa Mare din Sibiu, la marginea oraşului fiind amenajată o arenă pentru concerte, petreceri şi distracţie, cu spaţii şi servicii de campare, informează organizatorii evenimentului desfăşurat între 8 şi 14 august.

198 afișări
Imaginea articolului Festivalul ARTmania are un nou spaţiu de desfăşurare - Sibiu Arena

Festivalul ARTmania are un nou spaţiu de desfăşurare - Sibiu Arena (Imagine: Mediafax Foto)

Spaţiul Sibiu Arena a fost amenajat în pădurea Dumbrava din apropierea muzeului Astra, la opt kilometri de centrul oraşului, într-o bază militară dezafectată, printr-un parteneriat între ARTmania Festival şi o companie de construcţii.

Datorită acestui parteneriat, festivalul ARTmania poate deschide un nou spaţiu de desfăşurare a evenimentelor culturale în aer liber, în afara aglomeraţiei urbane, şi oferă servicii complete de camping, începând de pe 12 august, ora 10.00, până pe 15 august, ora 10.00.

Timp de trei zile (12 - 14 august), publicul festivalului ARTmania şi comunitatea locală vor avea la dispoziţie concerte, petreceri, spaţii pentru campare şi distracţie în afara centrului oraşului.

Pentru accesul în arena festivalului, participanţii au la dispoziţie linia de transport public Tursib la fiecare 30 de minute sau pista de biciclete până în apropierea noii locaţii.

Dat fiind numărul limitat de locuri în campingul amenajat, respectiv 300, doritorii sunt rugaţi să îşi procure bilete individuale de camping în valoare de 5 lei de pe shop.artmania.ro sau din reţelele de distribuţie Eventim şi Myticket, prin magazinele Germanos, Diverta sau eventim.ro şi myticket.ro.

Accesul în spaţiile Arenei (mai puţin în camping şi parcare) este gratuit pentru posesorii brăţărilor festivalului. Pentru publicul larg accesul se va face în baza unui bilet în valoare de 5 lei pentru fiecare intrare în Arena ARTmania. Aceste bilete vor fi disponibile la intrare, în perioada 12 - 14 august, în care Arena va fi deschisă.

Perioada de presale a biletelor şi abonamentelor pentru accesul la festivalul ARTmania se prelungeşte până la încheierea acestei ediţii a festivalului, astfel încât abonamentele achiziţionate în timpul festivalului vor avea preţul de 150 de lei, iar biletele de acces pentru fiecare zi - 90 de lei.

Concertele din Piaţa Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 şi 13 august. În acest an, şase importante nume ale muzicii rock internaţionale vor urca pe scena din Piaţa Mare: Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen, pe 12 august, şi Republica, Sonata Arctica şi Lacuna Coil, pe 13 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici