Festivalul Rock the City, între 1 şi 3 iulie în Capitală. Vezi ce trupe vor cânta - VIDEO

Trupele Whitesnake, Judas Priest, Prodigy şi Mike and The Mechanics vor cânta la festivalul Rock the City, care se va desfăşura în Piaţa Constituţiei din Capitală, între 1 şi 3 iulie, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

607 afișări
Imaginea articolului Festivalul Rock the City, între 1 şi 3 iulie în Capitală. Vezi ce trupe vor cânta - VIDEO

Judas Priest (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Piaţa Constituţiei va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock. A treia ediţie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainment, va aduce la Bucureşti pe 1, 2 şi 3 iulie, multe suprize. Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar câteva dintre trupele care vor face show exploziv în inima Bucureştiului.

Astfel, trupă britanică Judas Priest îi va încânta pe iubitorii muzicii heavy metal din România cu un spectacol din cadrul ultimul lor turneu mondial, "Epitaph World Tour". Formaţia a mai cântat la Bucureşti în 2009, fiind cap de afiş la B'estfest Aftershock.

Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 16 albume de studio. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Pentru a treia oară în România, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Whitesnake, va concerta la Rock the City, spectacolul făcând parte din turneul lor de promovare a noului album, "Forevermore", care a fost lansat în Europa pe data de 25 martie.

Whitesnake este o trupă de hard rock, fondată în 1977 de către David Coverdale (fost membru al Deep Purple). Formaţia a fost foarte activă în anii '80. În prezent, Whitesnake îi are în componenţă pe David Coverdale (voce), Doug Aldrich (chitară), Reb Beach (chitară), Uriah Duffy (bas), Timothy Drury (clape) şi Chris Frazier (tobe), însă, de-a lungul timpului, prin trupă au mai trecut muzicieni precum Steve Vai, John Sykes, Ian Paice, Peter Solley, Brett Tuggle, Tommy Aldridge, Neil Murray, Vivian Campbell şi Adrian Vandenberg.

Trupa Prodigy vine în România pentru a patra oară. "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" şi "Smack My Bitch Up" vor răsuna în Piaţa Constituţiei cu ocazia festivalului Rock the City. The Prodigy, una dintre cele mai apreciate trupe ale genului electronic dance, care a vândut până în prezent 16 milioane de albume în toată lumea, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului album "Invaders Must Die". Lansat pe 23 februarie 2009, acesta este deja unul dintre cel mai bine vândute albume ale acestui an.

Mike & The Mechanics sunt o trupă britanică pop, înfiinţată de Mike Rutherford, membru fondator al grupului Genesis.Trupa este cunoscută pentru single-uri ca "Silent Running (On Dangerous Ground)", "All I Need Is a Miracle", "Word of Mouth", "Over My Shoulder" şi "The Living Years".

Biletele pentru festivalul Rock the City vor fi puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi vor putea fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, de pe site-ul www.eventim.ro. Accesul publicului se va face în fiecare zi a festivalului începând cu ora 14.00, iar ora de începere a concertelor este 17.00. D&D East Entertainment şi Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul festivalului, D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici