Fetiţa actriţei Halle Berry învaţă să joace golf

Nahla, fiica în vârstă de un an şi jumătate a actriţei Halle Berry şi a partenerului ei de viaţă, top-modelul Gabriel Aubry, a început să ia lecţii de golf şi de limba franceză, informează people.com.

9 afișări
Imaginea articolului Fetiţa actriţei Halle Berry învaţă să joace golf

Fetiţa actriţei Halle Berry învaţă să joace golf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A început să joace golf! Exersează pe un mic teren în curtea din spatele casei", a declarat Gabriel Aubry, el însuşi un pasionat al jocului, luni, cu ocazia turneului profesionist Maybach Golf Cup din California.

Întrebat de reporterii prezenţi la eveniment dacă fiica sa va deveni un star al acestui sport, manechinul franco-canadian a răspuns: "Să trăim până atunci şi vom vedea".

Talentele micuţei nu se opresc aici, tatăl ei declarând că Nahla primeşte deja lecţii de limba franceză.

Nahla s-a născut în martie 2008.

Berry a fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost jucătorul de baseball David Justice, iar cel de-al doilea a fost cântăreţul Eric Benet, de care s-a despărţit în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici