FIASCO la un concert Bruno Mars: Sute de fani, lăsaţi să aştepte ore în şir să intre la eveniment

Sute de persoane au rămas în afara Barclaycard Arena unde avea loc un concert al cântăreţului american Bruno Mars, după ce biletele scoase la imprimantă de aceştia pentru locurile aflate în picioare nu au putut fi scanate, informează contactmusic.com.

551 afișări
Imaginea articolului FIASCO la un concert Bruno Mars: Sute de fani, lăsaţi să aştepte ore în şir să intre la eveniment

Fiasco la un concert Bruno Mars: Sute de fani, lăsaţi să aşteptat ore în şir să intre la eveniment

Fanii care au rămas în afara stadionului unde a avut loc concertul s-au înfuriat întrucât au trebuit să aştepte ore în şir weekendul trecut, din cauza proastei funcţionări a turnichetelor.

Oamenii, care plătiseră între 43 şi 85 de lire pentru a-l vedea pe cântăreţul american la primele sale două concerte din oraşul Birmingham, în cadrul turneului mondial „24K Magic”, lunea trecută, 24 aprilie, au trebuit să aştepte ore în şir din cauza problemelor de la intrarea în arenă pentru că o parte din bilete nu au putut fi scanate corect la turnichetele automate.

Mai mult, ca rezultat al procedurilor haotice şi a lipsei de comunicare cu managementul care s-a ocupat cu concertul de pe stadionul din Birmingham, fanii au pierdut mare parte a concertului lui Mars - unii renunţând şi plecând acasă din cauza condiţiilor meteo - deşi au plătit sute de lire pentru a fi în acel loc.

Organizatorii concertului şi-au cerut scuze, dar au avertizat fanii că aceeaşi problemă a biletelor printate acasă, care au probleme la scanare, s-ar putea repeta la concertul viitor, deşi au întocmai mai multe planuri pentru a domoli fanii dacă se va forma o nouă coadă.

Lisa Kerry s-a plâns de situaţie spunând că nu a existat vreo explicaţie din partea managementului: “Am pierdut actul de deschidere, dar şi prima oră a concertului. Sute de oameni au fost lăsaţi să aştepte pentru câteva ore”, a spus Kerry pentru The Birmingham Mail.

“Cunoaştem faptul că au existat probleme privind biletele la concertul de ieri seară al lui Bruno Mars şi le cerem scuze celor care au fost afectaţi - în prezent îi contactăm personal”, se arată într-un comunicat de presă al managementului care s-a ocupat de organizarea evenimentului: “Ştim că serviciul de comunicare cu clienţii nu a fost suficient şi ne asumăm întreaga responsabilitate pentru asta şi recunoaştem că a fost o greşeală din partea noastră. Comunicăm direct cu clienţii afectaţi şi am realizat planuri pentru a preveni situaţii similare.”

Bruno Mars, pe numele său real Peter Gene Hernandez, a cărui muzică este o îmbinare între R&B, soul, hip-hop şi pop, şi-a construit o carieră de succes în calitate de cântăreţ şi producător, cu The Smeezingtons, compunând atât cântece pentru el, cât şi pentru alţi artişti.

Născut în Honolulu, dintr-o mamă filipineză, Bruno Mars, care îşi revendică influenţa din surse multiple, de la Elvis Presley la Michael Jackson, trecând prin stilul reggae şi prin muzica inconfundabilă a casei de discuri Motown, a strâns o veritabilă colecţie de nominalizări şi premii importante încă de la debutul său în industria muzicală.

În doar şase ani de carieră, Bruno Mars a obţinut 19 nominalizări la premiile Grammy, din care a câştigat două trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun album pop al anului", pentru materialul discografic "Unorthodox Jukebox". Bruno Mars a primit titlul de cântăreţul anului 2013 din partea revistei Billboard.

Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 100 milioane de copii pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici