VIDEO Cei doi copii care au intrat peste interviul tatălui lor la BBC au primit propriu desen animat

În luna martie, profesorul Robert Kelly a fost întrerupt de copiii săi în transmisiune directă la BBC, imaginile devenind virale pe internet la scurt timp. Micuţii au câştigat rapid inimile tuturor, cei doi fiind muzele unor producători de desene animate, care le-au dedicat propria serie online, scrie The Telegraph.

659 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cei doi copii care au intrat peste interviul tatălui lor la BBC au primit propriu desen animat

VIDEO Cei doi copii care au intrat peste interviul tatălui lor la BBC au primit propriu desen animat

Sub aripa companiei Hans House, serialul online le-a dat voci americane şi nume diferite celor doi copii, dar au păstrat căruciorul lui James şi ochelarii lui Marion. În serie apar şi părinţii micuţilor, profesorul Kelly lucrând la ONU, iar Kim fiind profesor de yoga, la fel ca în viaţa reală.

”The Adventures of Mina and Jack” urmăreşte viaţa celor doi copii care îşi ajută părinţii prin soluţiile lor ingenioase. Primul episod îi găseşte pe cei doi în Africa de Nord, împreună cu tatăl lor, care se află în căutarea unui hoţ de aur.

Ce părere aveţi despre primul episod? 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici