Fiica actorului Bruce Lee a anunţat un nou film biografic dedicat practicantului de arte marţiale

Fiica actorului Bruce Lee, renumit pentru filmele de arte marţiale din anii 1960-1970, a anunţat producerea unui nou film biografic dedicat legendarului luptător, producţia urmând să fie prima peliculă realizată cu implicarea totală a familiei acestuia, informează contactmusic.com.

970 afișări
Imaginea articolului Fiica actorului Bruce Lee a anunţat un nou film biografic dedicat practicantului de arte marţiale

Fiica actorului Bruce Lee a anunţat un nou film biografic dedicat practicantului de arte marţiale

"Au mai existat proiecte care l-au implicat pe tatăl meu, dar le-a lipsit o înţelegere deplină a filosofiei şi artei lui", a declarat Shannon Lee, fiica lui Bruce Lee.

"Aceste proiete nu au redat esenţa credinţei sale în artele marţiale sau capacitatea lui de a spune o poveste. Singura cale prin care publicul poate înţelege profunzimea şi originalitatea tatălui meu este să furnizăm noi propriul material şi să găsim parteneri minunaţi şi care gândesc la fel ca noi, pentru a colabora", a mai spus Shannon în declaraţia dată publicităţii.

Noul film va fi produs de Bruce Lee Entertainment, în colaborare cu Lawrence Grey, Ben Everard şi Janet Yang.

Janet Yang, care a mai produs filme precum "Imperiul Soarelui/ Empire of the Sun" şi "Scandalul Larry Flynt/ The People vs. Larry Flynt", a lucrat şi la filmul dedicat lui Bruce Lee din 1993, "Viaţa lui Bruce Lee/ Dragon: The Bruce Lee Story".

"Mulţi nu ştiu, dar Bruce Lee a fost un scriitor prolific şi un creator de artă şi filosofie unice. Asta este ceea ce vrem să arătăm, nu doar bătăi şi lupte fizice, ci profunzimea personalităţii şi a credinţelor sale", a mai spus Shannon Lee.

Potrivit Variety, Bruce Lee Entertainment dezvoltă şi un serial TV bazat pe o idee originală şi materiale create chiar de actorul Bruce Lee, producţia urmând a fi regizată de Justin Lin, care a realizat pelicula "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6".

De asemenea, compania de producţie ar lucra şi la proiectul unei emisiuni de tip reality show, care ar urma să se lanseze în China şi în care ar fi implicat şi actorul Keanu Reeves.

Actorul Bruce Lee a murit în 1973, la vârsta de 32 de ani, după ce a leşinat în timpul unei sesiuni de înregistrare a sunetului pentru filmul "Intrarea dragonului/ Enter the Dragon", în Hong Kong. De la moartea sa, Bruce Lee a devenit un simbol global şi este considerat unul dintre cei mai influenţi practicanţi de arte marţiale din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici