Fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a căsătorit în secret

Isabella Cruise, fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii care a fost organizată în secret, la Londra, informează site-ul revistei People.

2151 afișări
Imaginea articolului Fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a căsătorit în secret

Fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise s-a căsătorit în secret (Imagine: captura video)

Isabella Cruise şi iubitul ei, Max Parker, cu care are o relaţie de aproape un an, s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, care a avut loc la Dorchester Hotel din Londra. Tânăra mireasă, în vârstă de 22 de ani, şi Max Parker, un consultant britanic în industria computerelor, au schimbat jurămintele de credinţă în faţa unui grup restrâns de rude şi prieteni apropiaţi, pe 18 septembrie.

Mirii au luat decizia ca nunta lor să fie una foarte discretă şi de a nu-i invita la ceremonie pe părinţii celebri ai tinerei. Fratele mai tânăr al Isabellei, Connor Cruise - fiul adoptiv al fostului cuplu Cruise-Kidman -, nu a participat nici el la eveniment.

Potrivit presei internaţionale, nu au existat resentimente între cei doi actori şi fiica lor adoptivă. De fapt, Tom Cruise a sprijinit relaţia fiicei sale cu Max Parker şi a achitat toate costurile generate de organizarea ceremoniei de nuntă.

Nicole Kidman şi Tom Cruise, care au divorţat în 2001, i-au adoptat pe Isabella şi Connor în timpul căsniciei lor care a durat 11 ani. Deşi ambii s-au recăsătorit apoi şi au copii biologici, au rămas apropiaţi de copiii lor adoptivi.

În ultimii trei ani, Isabella Cruise a studiat arta şi doreşte să îşi construiască o carieră de succes în domeniul machiajului. Recent, ea a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici