Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, acuzată de moartea unui bebeluş

Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost arestată şi pusă sub acuzaţie pentru neglijarea unui copil în vârstă de un an aflat sub supravegherea sa, într-o anchetă deschisă în urma morţii bebeluşului, informează site-ul imdb.com.

40 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, acuzată de moartea unui bebeluş

Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, acuzată de moartea unui bebeluş

Copilul în vârstă de un an a murit în octombrie 2008, în timp ce se afla în grija bonei sale, Amanda Brumfield.

Potrivit site-ului tmz.com, copilul a murit după ce a căzut din pătuţul în care se juca, Amanda Brumfield anunţând autorităţile la circa două ore şi jumătate după producerea accidentului.

"Domnul Thornton nu are relaţii apropiate cu Amanda şi nu mai are contact cu ea de mai multă vreme. Totuşi, el a fost informat despre acest lucru şi a comentat: «Pierderea unui copil este o tragedie de nedescris şi inima mea este alături de familia şi apropiaţii bebeluşului»", se arată într-un comunicat trimis de reprezentanţii actorului Billy Bob Thornton site-ului tmz.com.

Thornton a devenit cunoscut publicului larg prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

Thornton are patru copii biologici, Amanda, în vârstă de 30 de ani, fiind fiica sa cea mai mare. De asemenea, în timpul căsătoriei sale cu Angelina Jolie a adoptat un băieţel Maddox, care, după divorţ, a rămas în îngrijirea actriţei şi a fost ulterior adoptat de actualul partener al acesteia, Brad Pitt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici