Fiica cea mare a lui Obama vrea să-şi facă temele la biroul lui Lincoln

Fiica în vârstă de zece ani a preşedintelui ales Barack Obama, Malia, intenţionează să se simtă ca acasă la Casa Albă, cerând deja permisiunea să-şi facă temele la biroul lui Abraham Lincoln, relatează ABC News.

15 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a lui Obama vrea să-şi facă temele la biroul lui Lincoln

Fiica cea mare a lui Obama vrea să-şi facă temele la biroul lui Abraham Lincoln (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barack Obama, care se va muta, la 20 ianuarie, împreună cu familia sa la Casa Albă, a declarat într-un interviu pentru postul ABC că fiica sa cea mare şi-a făcut planuri în urma vizitei pe care a efectuat-o în casa în care vor locui în următorii patru ani.

"Mi-a spus «Ştii, câteodată, trebuie să fac nişte proiecte importante? Dacă am o temă foarte importantă, o temă la istorie, s-ar putea să mă duc în sala în care există acel lucru pe care a semnat Abraham Lincoln...?»", a povestit Obama. "Te referi la Gettysburg Address?", a întrebat-o preşedintele ales pe fiica sa. "Da. Vreau să stau la acea masă, cred că mă va inspira foarte mult", a răspuns Malia.

Tatăl ei a spus despre Malia că este "pasionată de istorie" şi că este sigur că va folosi acel birou.

Fetele familiei Obama au crezut despre Casa Albă că nu va fi un loc plăcut pentru copii, dar aceste temeri au dispărut după ce au făcut o vizită a clădirii, a menţionat Michelle Obama.

Barack Obama a avut o discuţie cu familia sa despre cumpărarea unui câine, sugerând că se opune achiziţionării unui căţel mic "zgomotos" şi "pentru fete".

Viitorul preşedinte american intenţiona să înlocuiască sala de bowling de la Casa Albă cu un teren de baschet. "Până la urmă, există un teren de tenis la Casa Albă şi cred că administratorii ar putea instala acolo nişte panouri de baschet", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici