Fiica lui Berlusconi s-a căsătorit cu un fost dansator

Marina Berlusconi, fiica premierului italian, s-a căsătorit sâmbătă cu Maurizio Vanadia, fost dansator şi tatăl celor doi fii ai săi, a anunţat presa italiană.

24 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Berlusconi s-a căsătorit cu un fost dansator

Fiica lui Berlusconi s-a căsătorit cu un fost dansator

Marina Berlusconi, în vârstă de 42 de ani, este născută din prima căsătorie a lui Silvio Berlusconi cu Carla Elvira Dall'Oglio.

Ea este din 2005 preşedinte al Fininvest, trust deţinut de familia Berlusconi şi unul dintre cele mai importante din Italia, care controlează în special trei posturi de televiziune, precum şi primul grup de presă din ţară, Mondadori.

Marina Berlusconi s-a căsătorit sâmbătă, la Arcore, în apropiere de Milano - fieful familiei Berlusconi - cu Maurizio Vanadia, fost dansator al prestigiosului teatru La Scala, din Milano. Ei trăiau împreună de şapte ani şi au doi fii, Grabriele şi Silvio, în vârstă de 6, respectiv 4 ani.

Potrivit revistei americane Forbes, care publică în fiecare an un clasament al celor mai bogate şi influente personalităţi, Marina Berlusconi este cea mai puternică femeie din Italia şi a opta la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici